تحقق عدالت آموزشی در مناطق محروم/ کلنگ‌زنی مدرسه‌ای خیرساز در روستای سرخان طاووس مهرستان

مهرستان -مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات ساخت یک مدرسه دو کلاسه خیرساز در روستای سرخان طاووس شهرستان مهرستان در جهت رفع محرومیت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان عشایری خبر داد .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات ساخت یک مدرسه دو کلاسه خیرساز در روستای سرخان طاووس شهرستان مهرستان در جهت رفع محرومیت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان عشایری خبر داد .

میثم لک‌زایی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق کم‌برخوردار، اظهار داشت : احداث این مدرسه دو کلاسه با زیربنای ۷۲ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از محل مشارکت‌های مردمی انجام می‌شود که نشان‌دهنده همراهی ارزشمند خیرین در مسیر ارتقای عدالت آموزشی است.

وی افزود: این پروژه با هدف کاهش محرومیت آموزشی و ایجاد فضایی استاندارد برای تحصیل دانش‌آموزان عشایری منطقه آغاز شده که تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز روند ساخت مدارس در مناطق محروم را سرعت ببخشیم.

لک‌زایی ضمن قدردانی از مولوی ارباب رابط خیر مدرسه‌ساز خاطرنشان کرد: توسعه فضاهای آموزشی نه‌تنها زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان است بلکه امید و انگیزه را در دل فرزندان این سرزمین زنده می‌کند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان در پایان با اشاره به اهمیت مشارکت‌های مردمی در رفع کمبودهای آموزشی بیان داشت: ما همچنان دست یاری به‌سوی خیرین دراز کرده‌ایم و امیدواریم با همراهی نیک‌اندیشان شاهد بهبود وضعیت آموزشی در تمامی نقاط محروم استان باشیم.

انتهای خبر/