افتتاح مدرسه ۳ کلاسه در روستای نوکبند آشار مهرستان با مشارکت خیر مدرسه‌ساز

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از افتتاح یک مدرسه ۳ کلاسه در روستای نوکبند آشار شهرستان مهرستان خبر داد و گفت :این پروژه با مشارکت خیر نیک‌اندیش آقای شایان و پیگیری‌های مولوی ارباب، به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان- میثم لک‌ زایی در تشریح این خبر اظهار داشت : این فضای آموزشی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان و با مشارکت ارزشمند خیر نیکوکار آقای شایان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: پیگیری‌ها و همراهی مؤثر رابط خیر مولوی ارباب نقش مهمی در تحقق این پروژه داشته و نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی میان مردم، خیرین و نهادهای دولتی در مسیر توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق کم‌برخوردار استان است.

لک‌زایی ضمن قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز، تصریح کرد: توسعه عدالت آموزشی بدون مشارکت مردمی و ورود خیرین دلسوز ممکن نیست و امروز شاهد آن هستیم که با همدلی و همکاری گام مهمی در ارتقای سطح تحصیل دانش‌آموزان این منطقه برداشته شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افتتاح مدرسه نوکبند آشار گامی کوچک اما مؤثر در جهت کاهش محرومیت آموزشی است و امیدواریم با ادامه این روند همه دانش‌آموزان استان از فضای آموزشی استاندارد و ایمن برخوردار شوند.

 

انتهای خبر/