بهترین و سریع ترین DNS های رایگان ۲۰۲۳ در ویندوز، اندروید و iOS
این روزها کاربران ایرانی با انواع محدودیتها در اینترنتی دست به گریبان هستند و از طرفی انواع و اقسام تحریمهای مختلف در دسترسی به سرویسهای نرمافزاری را هم از سرویسدهندههای خارجی تجربه میکنند، دانستن مبانی کارکرد اینترنت و تعاریف پایهای آن میتواند در رفع برخی از این مشکلات و دور زدن محدودیتها راهگشا باشد.
فهرست مطالب این مقاله:
– DNS چیست و چرا باید آن را تغییر داد؟
– سرویس DNS چطور کار میکند؟
– لیست بهترین دی ان اس ها و سریع ترین سرویس های DNS دنیا
– چگونه میتوانم بهترین DNS را انتخاب کنم؟
– سخن پایانی و پاسخ به سوالات پرتکرار
DNS چیست و چرا باید آن را تغییر داد؟
قبل از معرفی DNS قوی بیایید با مفهوم دی ان اس آشنا شویم. تقریباً هر آنچه که بر روی اینترنت وجود دارد با یک درخواست DNS شروع میشود. DNS کتابچه آدرسهای اینترنتی است. هنگامی که بر روی یک لینک کلیک میکنید، تلگرام را باز میکنید یا ایمیل میفرستید، اولین کاری که دستگاه مورد استفاده شما انجام میدهد مراجعه به کتابچه راهنمای DNS است. در ادامه ضمن معرفی بهترین DNS برای فیلتر، آموزش تغییر DNS در ویندوز و گوشی را هم به شما ارائه میکنیم و از ضرورت تغییر DNS در اندروید برای شما خواهیم گفت.
تغییر DNS به بهترین دی ان اس چه ضرورتی دارد؟
اگر نمیدانید DNS چیست یا تاکنون اقدام به تغییر آن نکردهاید، باید بگوییم شما در حال استفاده از DNS پیش فرض شرکت ارائه دهنده اینترنت (ISP) تان هستید که این کار معایبی دارد. اولین عیب DNS های پیش فرض امکان ثبت و پایش تمامی فعالیت های اینترنتی شما است، حتی بازدید از وب سایتهای رمزنگاری شده یا اپلیکیشن های امن هم بی فایده است.
همچنین ممکن است علایق و فعالیتهای شما مورد تحلیل قرار بگیرد و از آن برای نمایش تبلیغاتی که میتوانند برای شما جذاب باشند استفاده شود. اما DNS های پیش فرض یک عیب بزرگ دیگر نیز دارند و آن سرعت پاسخدهی پایین است که میتواند علی رغم پهنای باند بالا ارتباط اینترنتی، به تأخیر در بارگذاری صفحات و اجرای برنامههای اینترنتی بیانجامد.
هرچند لزوماً ISP ها به فعالیتهای شما سرک نمیکشند، اما هنگامی که از DNS های پیش فرض آنها استفاده میکنید، عملاً این امکان را به آنها میدهید. باید تاکید کرد استفاده از DNS پیش فرض ISP ها هیچ مزیت خاصی ندارد و با تغییر آن به یک DNS ثالث، از مزایایی چون حریم خصوصی محافظت شده و سرعت پاسخدهی بهتر برخوردار میشوید.
سرویس DNS چطور کار میکند؟
برای آنکه به صورت ریز با عملکرد واقعی یک سرور دی ان اس آشنا شوید میتوانیم به مثالی که وبسایت رسمی آمازون وب سرورز عنوان کرده رجوع کنیم.
نمودار زیر یک چشمانداز کلی از اینکه DNS بازگشتی و DNS معتبر چگونه با هم همکاری میکنند تا کاربر نهایی را به وب سایت یا اپلیکیشن شما هدایت کنند، نشان میدهد.
- یک کاربر یک مرورگر وب را باز میکند، www.example.com را در نوار آدرس وارد میکند، و Enter را فشار میدهد.
- درخواست برای www.example.com به یک DNS resolver هدایت میشود، که معمولاً توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) کاربر، مانند یک ارائه دهنده اینترنت کابل، یک ارائه دهنده پهنای باند DSL، یا یک شبکه سازمانی مدیریت میشود.
- DNS resolver برای ISP درخواست برای www.example.com را به یک DNS root name server هدایت میکند.
- DNS resolver برای ISP درخواست برای www.example.com را دوباره هدایت میکند، این بار به یکی از TLD name servers برای دامنههای .com. name server برای دامنههای .com به درخواست پاسخ میدهد با نام چهار Amazon Route 53 name server که با دامنه example.com مرتبط هستند.
- DNS resolver برای ISP یک Amazon Route 53 name server را انتخاب میکند و درخواست برای www.example.com را به آن name server هدایت میکند.
- Amazon Route 53 name server در example.com hosted zone برای رکورد www.example.com جستجو میکند، مقدار مربوط به آن را دریافت میکند، مانند IP address برای یک web server، ۱۹۲٫۰٫۲٫۴۴، و IP address را به DNS resolver برمیگرداند.
- DNS resolver برای ISP سرانجام IP address که کاربر نیاز دارد را دارد. resolver آن مقدار را به مرورگر وب برمیگرداند. DNS resolver همچنین IP address برای example.com را برای مقدار زمانی که شما تعیین کردهاید cache (ذخیره) میکند تا بتواند در دفعات بعد که کسی به example.com مرورگر خود را سفارش داد، سریعتر پاسخ دهید. برای اطلاعات بیشتر، time to live (TTL) را ببینید.
- مرورگر وب یک درخواست برای www.example.com به IP address که از DNS resolver گرفته است، ارسال میکند. این جایی است که محتوای شما است، برای مثال، یک web server که روی یک Amazon EC2 instance اجرا میشود یا یک Amazon S3 bucket که به عنوان یک website endpoint پیکربندی شده است.
- web server یا منبع دیگر در ۱۹۲٫۰٫۲٫۴۴ صفحه وب برای www.example.com را به مرورگر وب برمیگرداند، و مرورگر وب صفحه را نمایش میدهد.
خلاصه مراحل فوق میتواند به صورت زیر نیز عنوان شود:
- کاربر یک آدرس وب را در مرورگر وب وارد میکند.
- مرورگر وب درخواست را به یک DNS Solver (سرور DNS) ارسال میکند.
- DNS Solver درخواست را به یک سرور نام ریشه DNS ارسال میکند.
- سرور نام ریشه DNS آدرس سرور نام TLD را برای دامنه وب سایت مورد نظر به DNS Solver برمیگرداند.
- DNS Solver درخواست را به سرور نام TLD ارسال میکند.
- سرور نام TLD آدرس سرورهای نام Authoritative را برای دامنه مورد نظر به DNS Solver برمیگرداند.
- DNS Solver درخواست را به یکی از سرورهای نام Authoritative ارسال میکند.
- سرور نام Authoritative آدرس IP وب سایت را به DNS Solver برمی گرداند.
- DNS Solver آدرس IP وب سایت را به مرورگر وب برمی گرداند.
- مرورگر وب با استفاده از آدرس IP دریافتی به وب سایت متصل میشود و صفحه وب را نمایش میدهد.
لیست بهترین دی ان اس ها و سریع ترین سرویس های DNS دنیا
در ادامه با هم به به بررسی بهترین DNS های رایگان میپردازیم. به بیان ساده و برای افرادی که نیازی به آموزش تنظیم دی ان اس برای گوشی یا سیستم ندارند، لیست این سرویسها به شرح زیر خواهد بود:
- Google: 8.8.8.8 – 8.8.4.4
- Quad9: 9.9.9.9 – ۱۴۹٫۱۱۲٫۱۱۲٫۱۱۲
- OpenDNS Home: 208.67.222.222 – 208.67.220.220
- Cloudflare: ۱٫۱٫۱٫۱ – ۱٫۰٫۰٫۱
- CleanBrowsing: 185.228.168.9 – ۱۸۵٫۲۲۸٫۱۶۹٫۹
- Alternate DNS: 76.76.19.19 – 76.223.122.150
- AdGuard DNS: 94.140.14.14 – ۹۴٫۱۴۰٫۱۵٫۱۵
در گذشته معروفترین سرویس DNS متعلق به گوگل بود و اگر کسی تمایلی به استفاده از DNS پیش فرض ISP خود نداشت، به گوگل سویچ میکرد. اما امروزه تعداد زیادی DNS رایگان در دسترس است که میتوان از آنها به عنوان بهترین dns server برای ایران یاد کرد. برای نمونه میتوانند مانع از بارگذاری محتواهای هرزه نگاری شوند یا از بارگذاری لینکهای مخرب جلوگیری میکنند.
برخی دیگر از آنها امکان نظارت بر فعالیتهای اینترنتی و وضع محدودیتهایی را میدهند، برای نمونه میتوانید یک سرویس یا وب سایت خاص را مسدود کنید. دسته دیگری نیز وجود دارند که از طریق مسدودسازی آدرسهای اینترنتی و صفحات مخرب، مانع از آلوده شدن سیستم و شبکه شما به بد افزار میشوند.
در همین رابطه بخوانید:
در ادامه به بهترین DNS های رایگان میپردازیم که میتوانند امنیت و سرعت ارتباط اینترنتی شما را بهبود بخشند. اما اگر نمیدانید چگونه dns برای گوشی، مودم، روتر، کامپیوتر یا تبلت خود را تغییر دهید، هیچ نگران نباشید.
DNS پیشنهادی اول: Cloudflare DNS (1.1.1.1)
اولین سرویسی که به شما معرفی میکنیم، ۱٫۱٫۱٫۱ نام دارد که اسم آن در زمره بهترین دی ان اس ها قرار دارد. این سرویس حاصل همکاری کمپانی مشهور Cloudflare با سازمان APNIC است. بارزترین ویژگی سرویس Cloudflare سرعت بالای آن است که به گواه DNSPerf، سریعترین DNS حال حاضر دنیا است و میتواند به طرز چشمگیری سرعت پاسخ دهی ارتباط اینترنتی شما را افزایش دهد. همچنین این سرویس به عنوان بهترین DNS برای ایرانسل از حریم خصوصی شما محافظت میکند و توصیه میکنیم از این سرویس برای تغییر DNS در اندروید استفاده کنید.
لیست سریع ترین DNS های دنیا
در صورتی که از گوشی موبایل یا تبلت استفاده میکنید، Cloudflare DNS (1.1.1.1) دارای اپلیکیشن مخصوص اندروید و iOS است. این سرویس نسخه IPv6 هم دارد. میتوان گفت با بهترین DNS برای کامپیوتر، بهترین DNS برای گیم و بهترین DNS برای موبایل مواجه هستیم.
آدرس ها:
Primary DNS: 1.1.1.1
Secondary DNS: 1.0.0.1
آدرس IPv6 :
Primary DNS: 2606:4700:4700::1111
Secondary DNS: 2606:4700:4700::1001
DNS پیشنهادی دوم: CleanBrowsing
دومین و بهترین دی ان اس پیشنهادی ما به شما CleanBrowsing است. این سرویس دارای سه سطح است که بسته به نیاز میتوانید از سطح یک تا سه آن استفاده کنید. سطح یک یا Security Filter، نه تنها بر سرعت پاسخدهی ارتباط اینترنتی شما میافزاید، بلکه از شما در برابر بدافزارها، وب سایتهای مخرب و وب سایتهای کلاهبرداری نیز محافظت میکند.
سطح دوم یا Adult Filter افزون بر تمامی ویژگیهای سطح یک، وب سایتهای حاوی محتویات هرزه نگاری را نیز مسدود میکند. اما سطح سوم یا Family Filter در کنار تمامی ویژگیهای دو سطح پیشین، محافظت تکمیلی ارائه میکند که برای استفاده خانواده ها مناسب است و از بهترین DNS server برای ایران محسوب میشود.
آدرس ها:
Primary DNS: 185.228.168.9
Secondary DNS: 185.228.169.9
آدرس IPv6 :
Primary DNS: 2a0d:2a00:1::2
Secondary DNS: 2a0d:2a00:2::2
DNS پیشنهادی سوم: Quad9
DNS پیشنهادِ سوم ما به شما، Quad9 است. این سرویس که در همکاری با غول هایی چون IBM راه اندازی شده است، کاملاً قابل اتکا بوده و برای تغییر DNS در اندروید مناسب است و کوچک ترین نگرانی در خصوص آن وجود ندارد. Quad9 در محافظت از شما در برابر لینک های مخرب، صفحات جعلی و حملات فیشینگ بسیار عملکرد خوبی داشته و مناسبترین DNS برای گوشی محسوب میشود.
Quad9 نیز از IP6 استفاده میکند که میتوانید آدرس های آن را از وب سایت رسمی این کمپانی به آدرس quad9.net به دست بیاورید. اگر به دنبال بهترین dns server برای ایران هستید این دی ان اس یک انتخاب خوب است.
آدرس ها:
Primary DNS: 9.9.9.9
Secondary DNS: 149.112.112.112
آدرس IPv6 :
Primary DNS: 2620:fe::fe
Secondary DNS: 2620:fe::9
DNS پیشنهادی چهارم : OpenDNS
رتبه چهارم بهترین دی ان اس پیشنهادی ما به OpenDNS اختصاص دارد که یکی از محبوبترین و باسابقهترین سرویسهای DNS است. OpenDNS نه تنها سریعتر از DNS پیش فرض شما است، بلکه از شما در برابر لینکها و آدرسهای مخرب نیز محافظت میکند. اما ویژگی جالبتر OpenDNS، قابلیتهای نظارتی و مدیریتی پیشرفته آن است.
در صورتی که قصد استفاده از قابلیتهای پیشرفته این سرویس را دارید، باید برنامه Client آن را نصب کنید و همواره بر روی سیستم شما در حال اجرا باشد تا تغییرات IP را به شبکه این سرویس اعلام کند.
با نصب OpenDNS Dynamic IP updater و ایجاد یک حساب کاربری، شما به انبوهی از امکانات مدیریتی و نظارتی دسترسی خواهد داشت که میتوان به امکان نظارت بر آدرسهای بازدید شده، مسدود سازی دستهای، مسدود سازی آدرسهای مورد نظر و شخصی سازی پیغامهای خطا را برشمرد. برای نمونه شما میتوانید استفاده از پیغام رسان تلگرام را بر روی شبکه خود غیر ممکن کنید یا در هنگام تلاش برای بارگذاری یک وب سایت خاص، پیغامی را به کاربر نمایش دهید. این دی ان اس یکی از بهترین DNS برای همراه اول است.
آدرس ها:
Primary DNS: 208.67.222.222
Secondary DNS: 208.67.220.220
آدرس IPv6 :
Primary DNS: 2620:119:35::35
Secondary DNS: 2620:119:53::53
DNS پیشنهادی پنجم: Alternate DNS
پنجمین سرویس پیشنهادی ما Comodo Secure DNS از کمپانی امنیتی Comodo است. ویژگی بارز این سرویس امنیت بالاتر از طریق مسدودسازی صفحات و آدرسهای مخرب است. این سرویس نیز سریعتر از DNS های پیشفرض است. با این حال سرویس های بالا بهتر از Comodo Secure DNS هستند.
آدرس ها:
Primary DNS: 8.26.56.26
Secondary DNS: 8.20.247.20
بهترین DNS های پیشنهادی دیگر
Alternate DNS و AdGuard DNS هم جزء بهترین دی ان اس های پیشنهادی ما هستند که آدرس آنها را کمی بالاتر میتوانید پیدا کنید. دقت داشته باشید سرویس های DNS مختلف بسته به ISP یا اپراتور و شرایط روز میتوانند برای همه کاربران کار نکنند، بنابراین سرویس دیگری را امتحان کنید. همچنین ممکن است ارائه دهنده سرویس اینترنت شما مانع از تغییر DNS شده باشد.
چگونه DNS را تغییر بدهیم؟
در ادامه به نحوه تغییر DNS میپردازیم و پس از آن از تغییر DNS در اندروید برای شما خواهیم گفت. اما پیش از آن باید یادآور شویم هر DNS دارای دو آدرس اصلی و ثانویه است که این دو متفاوت از یکدیگر هستند و باید هر دو آنها را وارد کنید. آدرس اصلی به عنوان Primary و آدرس ثانویه به عنوان Secondary شناخته میشود.
آموزش تغییر DNS در ویندوز ۱۰، ویندوز ۱۱ و ویندوز ۷
آسانترین راه برای تغییر و انتخاب بهترین dns server برای ایران و استفاده از سرویس مورد نظرتان، از طریق خود سیستم عامل ویندوز است. کافی است به Control Panel رفته و بر روی Network and Internet کلیک کنید. سپس Adapter فعالی که از آن برای ارتباط با اینترنت استفاده میکنید را پیدا کرده و بر روی Change Adapter Settings کلیک کنید. حالا به منوی Properties رفته و Internet Protocol Version 4 را انتخاب کنید.
اکنون شما با انتخاب گزینه Use The Following DNS Server addresses، میتوانید آدرسهای بهترین DNS برای گوشی یا کامپیوتر را وارد و ذخیره کنید.
پس از تغییر آدرسهای DNS، به منظور پاک کردن کش DNS قبلی، دستور ipconfig /flushdns را از طریق خط فرمان ویندوز اجرا کنید. برای پاک کردن کش DNS ویندوز ابتدا CMD را در استارت منو تایپ کرده و Enter را بفشارید. سپس عبارت ipconfig /flushdns را اجرا کنید.
آموزش تغییر DNS از طریق مودم یا روتر
کافی است با وارد کردن آدرس محلی مودم یا روتر خود (برای نمونه http://192.168.1.1)، وارد صفحه مدیریت یا پنل آن شوید. سپس به دنبال گزینه DNS server یا مشابه آن بگردید. شما باید آدرسهای بهترین دی ان اس مورد نظر را به طور مجزا در دو فیلد Primary DNS و Secondary DNS وارد و ذخیره کنید. در برخی از مودمها و روتر ها (نظیر برخی محصولات TP Link)، این گزینه در قسمت LAN Settings قرار دارد و باید گزینه DHCP Server را فعال کنید تا بتوانید DNS ثالث تعریف کنید.
آموزش تغییر dns در اندروید ۹ و نسخههای جدیدتر
ابتدا باید آدرس DNS خصوصی مدنظرتان را دریافت و آن را جایی ذخیره کنید. سرویسدهندگان متعددی کد دی ان اس خصوصی برای اندروید ارائه میکنند که میتوانید با جستوجو در اینترنت، یکی از آنها را استفاده کنید.
برای تغییر dns در اندروید ۱۲، ۱۱، ۱۰ و ۹ ابتدا وارد تنظیمات گوشی اندرویدی خود شده و عبارت Private DNS یا DNS خصوصی برای اندروید را جستجو کرده و آن را باز کنید. در پنجره جدید گزینه Private DNS provider hostname را انتخاب کنید.
آدرس سرویس DNS خود را در کادر بازشده وارد کرده و دکمه Save را بزنید تا فرآیند تنظیم DNS در اندروید به اتمام برسد. اگر سرویسدهنده شما کد تغییر DNS در اندروید ۱۱ را به صورت آدرس IP یا مجموعهای از اعداد ارائه کند، امکان استفاده از این روش وجود نداشته و باید به سراغ روش بعدی بروید.
آموزش تغییر تنظیمات DNS در اندروید ۸ و نسخه های قدیمیتر
یکی دیگر از روشهای تغییر DNS در اندروید، تعریف DNS اختصاصی برای هر اتصال وایفای بهطورجداگانه است. برای عبور از فیلترینگ با DNS در اندروید باید مراحل زیر را طی کنید.
ابتدا با یافتن بهترین DNS خصوصی برای اندروید، ابتدا وارد بخش تنظیمات یا Settings گوشی شوید. پس از آن وارد بخش Network & Internet یا بخش WIFI شده و انگشت خود را روی اتصال وایفای چند ثانیه نگه دارید و از منو بازشده گزینه Modify network را انتخاب کنید.
در کادر باز شده، گزینه Advanced options را لمس کرده و سپس گزینه IP Settings را باز کنید.
اکنون، آدرسهای DNS گوگل برای اندروید خود را در بخشهای DNS1 و DNS2 وارد کرده و دکمه Save را لمس کنید.
آموزش تغییر DNS در اندروید با اپلیکیشنهای جانبی
در سیستم عامل اندروید برای تغییر DNS باید IP دستگاه را به نوع ثابت یا Static تغییر دهید که قدری پیچیده است. پیشنهاد ما استفاده از اپلیکیشن DNS Changer برای بهرهمندی از بهترین dns server برای ایران است.
آموزش تغییر DNS در iOS اپل و آیفون
اپلیکیشن Settings را اجرا کرده و به Wi-Fi بروید. سپس بر روی شبکه مورد استفاده بزنید و گزینه Configure DNS و پس از آن Manual را انتخاب کنید. حالا شما میتوانید آدرسهای سرویس DNS مورد نظر را وارد و ذخیره کنید. در صورتی که آدرس قبلی وجود داشت، ابتدا آنها را حذف کنید.
چگونه میتوانم بهترین DNS را انتخاب کنم؟
برای انتخاب بهترین DNS، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اندازهگیری سرعت: از ابزارهای مانند “DNS Benchmark” یا “Namebench” برای اندازهگیری سرعت و عملکرد DNSها استفاده کنید.
- امنیت: انتخاب DNSهایی که امنیت اضافی ارائه میدهند مثل DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) میتواند مفید باشد.
- حریم خصوصی: انتخاب سرویسهایی که حریم خصوصی کاربران را محافظت میکنند، مانند DNS Over HTTPS (DoH) یا DNS Over TLS (DoT)، توصیه میشود.
- پشتیبانی از قابلیتها: اطمینان حاصل کنید که DNS انتخابی شما از ویژگیهایی مانند مسدودسازی سایتهای مخرب (DNS Filtering) پشتیبانی میکند.
سخن پایانی و پاسخ به سوالات پرتکرار
فراموش نکنید شما میتوانید دی ان اس را بر روی وسایل دیگری چون کنسول های بازی و تلویزیون نیز تغییر دهید، با این حال آسان ترین روش تغییر آن از طریق مودم یا روتر است، چراکه بر روی کلیه دستگاه های متصل به آن اعمال میشود.
در این مطلب بهترین DNS برای اندروید به همراه آموزش تغییر DNS برای اندروید را به شما معرفی کردیم. امیدواریم مطالب این بخش برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات مفیدی را در مورد بهترین DNS ها کسب کرده باشید. ممنون که تا انتها همراه ما بودید.
چه تاثیری انتخاب DNS بر روی سرعت اتصال وب دارد؟
انتخاب DNS مناسب میتواند بهبود محسوسی در سرعت اتصال به وب داشته باشد. DNSهای سریعتر و پایدارتر میتوانند باعث کاهش زمان لود صفحات وب شوند. همچنین، DNSهای با امنیت بالاتر میتوانند از تهدیدهای امنیتی جلوگیری کنند.
آیا تغییر DNS تاثیری بر روی حریم خصوصی من دارد؟
بله، تغییر DNS میتواند تاثیری بر حریم خصوصی شما داشته باشد. برخی DNSها ممکن است اطلاعات استفاده کنندگان را ذخیره کنند یا ردیابی کنند. انتخاب DNSهایی که از قابلیتهای مانند DoH یا DoT پشتیبانی میکنند میتواند حفظ حریم خصوصی شما را تا حد زیادی تضمین کند.
آیا میتوانم DNS را در دستگاههای خود تنظیم کنم؟
بله، این کار بر اساس سیستمعامل و دستگاه شما متفاوت است. در بیشتر دستگاهها و سیستمعاملها میتوانید DNSهای اختیاری خود را تنظیم کرده و از آنها استفاده کنید.
سریعترین DNS سرور کدام است؟
سریعترین و بهترین دی ان اس همان Cloudflare DNS (1.1.1.1) است که نسبت به سایر رقبا از سرعت بالایی برخوردار است.
آیا باید از دی ان اس ۸٫۸ ۸٫۸ استفاده کنم؟؟
استفاده از کد DNS برای اندروید نظیر ۸٫۸٫۸٫۸ میتواند در بالا رفتن سرعت اینترنت و کاهش تاخیر در بازیهای آنلاین تاثیر فوقالعادهای داشته باشد.
آیا ۱٫۱٫۱٫۱ ایمن است؟
این سرویس حاصل همکاری کمپانی مشهور Cloudflare با سازمان APNIC است که بهترین دی ان اس برای محافظت از حریم خصوصی کاربران محسوب میشود.
بهترین سرور DNS 2022 چیست؟
بدون شک Cloudflare DNS یا همان (۱٫۱٫۱٫۱) یکی از بهترین DNS ها در سال گذشته میلادی محسوب میشوند.
کدام DNS برای بازی سریعتر است؟
(۱٫۱٫۱٫۱) بهترین DNS Server برای ایران بوده که در بازیهای آنلاین نیز سریعتر است.
چگونه DNS برای گوشی را فعال کنیم؟
در سیستم عامل اندروید برای تغییر DNS استفاده از اپلیکیشن DNS Changer پیشنهاد شده و برای گوشی آیفون نیز Settings را اجرا کرده و به Wi-Fi بروید. سپس بر روی شبکه مورد استفاده بزنید و گزینه Configure DNS و پس از آن Manual را انتخاب کنید. در این مطلب به جزئیات بیشتری درباره DNS برای گوشی پرداختهایم.
دی ان اس خصوصی (Private DNS) چیست؟
امنیت مهمترین مشکل DNS عمومی بوده و امکان ردیابی آدرس سایتهایی که توسط کاربران مشاهده شده، وجود دارد. اینجاست که دی ان اس خصوصی (Private DNS) میتواند با رمزنگاری درخواست کاربران از حریم خصوصی آنها حفاظت کند.
DNS گوشی موبایل چیست؟
به طورکلی DNS گوشی موبایل مانند یک دفترچه تلفن برای اینترنت عمل میکند که وظیفه ترجمه دامنهها (مانند Google.com) به یک آدرس IP قابل دسترسی را برعهده دارد. از اندروید ۹ به بعد امکان تغییر DNS برای کاربران فراهم شده که به نحوه انجام آن در این مطلب اشاره شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 2