بزرگترین پروژه مادر و کودک در جنوب شرق کشور/ برگزاری نشست خبری با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز– نشست خبری با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در حال برگزاری است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت : پروژه بیمارستان مادر و کودک در ایرانشهر با ۱۲۰ تخت خواب تاکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
خبر در حال تکمیل شدن است…
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز- دکتر صلاح الدین بویا، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در محل سالن ولایت استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، بیان کرد : با عنایت به نرخ بالای زاد و ولد در استان، خصوصاً حوزه علوم پزشکی ایرانشهر و ضرورت نگهداری و مراقبت از نوزادان و مادران، پروژه ۱۲۰ تخت خوابی «مادر و کودک» در شهرستان ایرانشهر افتتاح خواهد شد.
وی افزود: این پروژه با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان و وسعت ۶۲۰۰ متر مربع زیربنا، در شهرستان ایرانشهر بنا شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با بیان اینکه به واسطه تعداد ۱۲۰۰ زایمان در ماه و متوسطه ۴۰ زایمان در شبانه روز در ایرانشهر و ضرورت مراقبت از مادران و کودکان، تصریح کرد: در این پروژه در هر اتاق فقط دو تخت خواب برای مادران و کودکان تعبیه شده است.
وی ادامه داد: کلنگ زنی این پروژه در سال ۹۴ صورت گرفته که در این دولت با حمایت وزارت علوم پزشکی و اراده دولت مردان به پیشرفت ۹۸ درصدی رسیده و طی هفته های آینده با تکمیل آن و حضور ریاست محترم جمهور مورد افتتاح و بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
بویا با بیان اینکه این پروژه یکی از بزرگترین پروژههای بیمارستانی مادر و کودک در جنوب شرق کشور است، عنوان کرد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۵ مگا پروژه تعریف شده است که در حال تکمیل هستند.
وی افزود: دو پروژه “ام آر آی” و “سیتی آنژیوگرافی” با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در حال راه اندازی است که بخش عظیمی از نیاز درمانی بیماران قلبی تنگی عروق و.. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را پوشش خواهد داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر خاطرنشان کرد: همزمان با حضور ریاست محترم جمهور و افتتاح ابر پروژه بیمارستان مادر و کودک در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۲۰ پروژه کوچک نیست شامل مراکز درمانی اورژانسهای بین راهی و… نیز مورد افتتاح و بهرهبرداری قرار خواهند گرفت.
وی در پایان با اشاره به پیشرفت ۷۸ درصدی آزمایشگاه غذا و دارو و پیشرفت ۸۰ درصدی اورژانس سوانح سوختگی چابهار، گفت: علت عقب ماندگی تاریخی این پروژهها در عدم تامین اعتبار و نبود اراده لازم برای پیگیری این پروژهها بوده است.
انتهای خبر /
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0