بیش از هشت هزار تن زردآلو در سیستان و بلوچستان برداشت شد
اردشیر شهرکی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار سکایی نیوز افزود: یکهزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.
به گزارش سکایی نیوز سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0