نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان تبیین کرد: برنامههای صدا و سیما باید هم از نظر هنری و هم از نظر محتوایی ارتقاء یابند/ فهرست نیازهای جامعه را بشناسید و برای هرکدام برنامه داشته باشید
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان، آیتالله محامی در دیدار مدیر کل و جمعی از معاونین صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ضمن تبریک سال جدید اظهار داشت: امیدوارم که خداوند تبارک و تعالی دعاهایی که در ماه مبارک رمضان انجام گرفت و هنگام تحویل سال خوانده شد را […]
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان، آیتالله محامی در دیدار مدیر کل و جمعی از معاونین صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ضمن تبریک سال جدید اظهار داشت: امیدوارم که خداوند تبارک و تعالی دعاهایی که در ماه مبارک رمضان انجام گرفت و هنگام تحویل سال خوانده شد را به اجابت برساند و «احسن الحال» را نصیب ما، شما و جامعه نماید.
وی گفت: در تعقیبات نمازهای ماه رمضان، از خداوند طلب حال خوش داشتیم و انشاءالله خداوند آن حال خوش را به ما عنایت کند و شبهای قدر نیز با خیر دنیا و آخرت برای همه ما و شما همراه بوده باشد.
امام جمعه زاهدان افزود: با آغاز سال نو، طبیعت نو میشود؛ اما مهمتر این است که ما نیز در این تغییر و تحولات، نوعی نو شدن را در درون خود احساس کنیم و تلاش نماییم که لایههای وجودمان را دچار تحول کنیم چرا که انسان دارای لایههای تو در توست و هر کدام از این لایهها میتواند دچار تحول و نو شدن گردد.
آیتالله محامی گفت: البته این نو شدن و تغییر، دشوار و پرزحمت است اما تجربه نو شدن، ارزشمند است و امیدواریم خداوند ما را در این مسیر یاری فرماید.
وی اضافهکرد: نو شدن فقط در جنبههای شخصی همچون فکر و رفتار نیست، بلکه در جنبههای سازمانی نیز باید محقق شود و سازمان نیز باید با فعالیت و تحول همراه باشد و طبق گزارش خود شما مبنی بر تصویب سند تحول، این سند نویدبخش نو شدنی جدی است ک مسیر روشن است.
وی با اشاره به وضعیت پرحادثه سال گذشته در ابعاد سیاسی، اجتماعی، نظامی و غیره افزود: فعالیت صداوسیما در کشور و در استان به همان نسبت گستردهتر و متنوعتر بوده است و از این جهت به شما و همکارانتان خدا قوت عرض میکنم و از زحمات شما تقدیر و تشکر مینمایم چرا که شاهد یک تحول، تحرک و نشاط بیشتر نسبت به گذشته هستیم که جای قدردانی دارد.
وی در ادامه به بیان نکاتی پرداخت و گفت: ارتقا از نگاه هنری و فنی و ارتقا از حیث محتوایی، دو بخش اصلی است و گاهی یک برنامه از نظر هنری بسیار زیباست اما محتوایی ندارد و گاهی بالعکس، اگر بخواهیم یک برنامه اثرگذار داشته باشیم، باید هم هنری و هم محتوایی باشد و محتوا هم باید پرمطلب و هم مناسب با موضوع باشد؛ مثلاً در مسائل دینی و فرهنگی، محتوا باید مناسب و تأثیرگذار باشد.
آیتالله محامی در ادامه به دومین دوگانه اشاره کرد و گفت: دومین دوگانه در رابطه با جامعیت است و در واقع جامع بودن برنامهها از نظر پاسخگویی به نیازهای متنوع جامعه ضروری است و شما باید فهرستی از نیازهای جامعه و مخاطبانتان تهیه کنید و تلاش کنید برنامههایتان تا حد مقدور جامع باشد.
وی افزود: نکته دوم در همین بحث جامعیت، فراگیری مخاطب است و باید مخاطبتان افزایش یابد و بخشی از آن به جنبههای فنی مربوط میشود چرا که طبق گزارش ارائه شده در گذشته هنوز برخی نقاط استان تحت پوشش صدا و سیما نیست و گام بعد نیز پاسخگویی به نیازهاست که باعث جاذبه و جذب مخاطب میشود که این آمار جذب مخاطب را میتوان از اثرگذاری در جامعه متوجه شد و اگر همراهی و همکاری مردم با آنچه در صداوسیما گفته میشود، افزایش یافت، این نشاندهنده اثرگذاری آن است.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: صداوسیما باید نقش فعال و تأثیرگذار خود را ایفا کند و به تعبیر امام خمینی(ره) صداوسیما باید دانشگاه باشد، نقشش را ایفا کند و در سطح استان و سطح ملی تأثیرگذار باشد.
وی در ادامه به سومین دوگانه اشاره کرد و گفت: در آغاز سال بیانات مقام معظم رهبری را داشتیم که همه دستگاهها باید در راستای تحقق آن تلاش کنند اما صدا و سیما از دو جهت میتواند در این جهت تأثیرگذار باشد هم اینکه خودش مخاطب توصیههای رهبری است و هم اینکه ابزار فرهنگسازی است.
آیتالله محامی ادامه داد: شعار سال امسال از سوی مقام معظم رهبری، سرمایهگذاری برای تولید است که برای کشور حیاتی است اما متأسفانه به این جهت کمتر توجه میشود و گاهی حتی سنگاندازی صورت میگیرد.
وی با اشاره به موانع مختلف بر سر راه تولید اظهار داشت: این موانع ممکن است از ضعف مدیریت، نفوذ افراد نالایق یا تسلط مافیا و افرادی ناشی شود که از واردات سود میبرند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0