گروههای جهادی سیستان و بلوچستان در قالب شرکتهای دانشبنیان فعالیت کنند
به گزارش پایگاه خبری سکایی نیوز – محمد کرمی روز جمعه در نشست با گروههای جهادی شاخص در سیستان و بلوچستان، افزود: سازماندهی گروههای جهادی که از بیرون استان وارد این خطه پهناور میشوند باید در اولویت قرار گیرد.
وی ادامه داد: هر جامعهای نیاز به فعالیتهای اقتصادی دارد تا توانمند باشد، اگر بخواهیم تمدنسازی کنیم باید اقتصاد قوی داشته باشیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اگر در جامعهای، اقتصاد دچار مشکل شد، ارکان اسلام دچار مشکل میشود، اگر اقتصاد ضعیف شد، چاپلوسی حاکم میشود.
وی بیان کرد: اقدامات خوبی توسط گروههای جهادی انجام شده؛ اما باید تغییراتی ایجاد شود، شرایط برای فعالیت گروههای جهادی در سیستان و بلوچستان فراهم است.
کرمی تصریح کرد: در هر کشوری، امنیت غذایی یک موضوع مهم هست، سیستان و بلوچستان در این عرصه ظرفیتهای زیادی دارد، زمین و امکانات آماده بوده گروههای جهادی در این خصوص پیشقدم شوند.
وی با تأکید بر این مطلب که گروههای جهادی در این عرصه پیش قدم هستند، بیان کرد: گروههای جهادی در قالبهای شرکتتعاونیهای دانشبنیان پایکار بیایند، در موضوعات مختلف پرورش مرغ و دادن مجوز مرغداری، پرورش میگو و ماهی، باغ موز و خرما، در حوزه معادن ورود کرده و کار را بر پایه دانش پیش ببرند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گروههای جهادی باید در جامعه تحول ایجاد کنند و اقتصاد مردم را قوی کرده و از ظرفیتهای استان بهخوبی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: مرز بازگشایی و مجوز واردات از افغانستان به تعداد ۹۰۰ قلم کالا و مجوز ورود دام نیز صادر و انحصاری در این جریان وجود ندارد، در چهار ماهه اخیر، حدود ۲۳ هزار دام از مرزهای مشترک استان با کشورهای همسایه وارد سیستان و بلوچستان شده است.
کرمی با اشاره به ظرفیتهای مختلف سیستان و بلوچستان در بخشهای مختلف، تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیان باید فعال شوند و در عرصههای دیگر ورود کنند تا خامفروشی نداشته باشیم.
وی بیان کرد: از ستاد اجرایی انتظار میرود تا به گروههای جهادی کمک کنند، ما هم در این عرصه کمک میکنیم، با عنایات الهی اگر جوانان پایکار باشند اتفاقات خوبی در استان رخ میدهد، شرایط برای آنها فراهم بوده و تسهیلات لازم را هم اختصاص خواهیم داد.
استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: در منطقه سیستان قرارگاه غدیر موضوع اشتغال را بهعنوان یک اولویت در دستور کار و پیگیری قرار دارد.
وی افزود: ۶۰۰ مجوز مرغداری در سیستان و بلوچستان که همواره با کمبود مرغداری مواجه بود صادر شده، با تکمیل زنجیره مرغداریها از جمله جوجهریزی و کشتار، شاهد خودکفایی در حوزه تولید مرغ در این خطه از کشور خواهیم بود، هر کس توانایی دارد میتواند برای احداث مرغداری درخواست دهد و راهاندازی صنایع فرآوری در این عرصه در دستور کار قرار دارد تا صادرات تولیدات این عرصه رونق گیرد
.
وی با اشاره به موضوع آب، نیز گفت: در بحث آب دهها طرح در این حوزه در دست اجرا است، آب تنها مساله سیستان نیست، آب زاهدان هم از آن منطقه تأمین میشود، باید اقدامات با سرعت انجام شود، اگر گروههای جهادی در حوزههای لولهگذاری، برقکشی، تخصص و آمادگی و توانایی دارد به میدان بیایند
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0