نخستین آزمایشگاه سیار کشور در سیستان و بلوچستان آغاز بکار کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در حاشیه آئین افتتاح نخستین آزمایشگاه سیار کشور ضمن تأکید بر مداخله منتج به اثر دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حل مسائل جامعه، اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف دانشگاه در عرصه ماموریتهای اجتماعی و دانشگاه نسل پنجم، بالا بردن سطح علمی دانش آموزان است که آیندهسازان میهن عزیزمان هستند.
به گفته کامبیز نرماشیری؛ برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینارهای مناسب در مدارس برای معلمان و دانشآموزان به منظور آشنایی با مفاهیم علمی و بهروز، آگاهی از نیازهای بازار کار و علوم جدید از جمله فعالیتهایی است که دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان به عنوان دانشگاه نسل پنجم در دستور کار قرار داده است.
وی با بیان اینکه ارائه مشاورههای تحصیلی و شغلی به دانشآموزان برای انتخاب رشته و مسیر تحصیلی مناسب و مورد نیاز جامعه نیز از دیگر برنامههای این مجموعه دانشگاهی است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان تلاش دارد تا با ایجاد محیطهای یادگیری جذاب، کتابخانهها و فراهم کردن شرایط دسترسی به منابع علمی و تحقیقاتی و ایجاد فضاهای مطالعه مناسب، بستر مناسب را برای آموزش نسل آتیهساز جامعه مهیا کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، گفت: داشتن فضاهای آزمایشگاهی از جمله شاخصهای مهم برای آموزش بهتر است که دانشگاه آزاد اسلامی پس از احصا مسائل آموزشی استان، ایجاد و راهاندازی آزمایشگاه سیار عملی را که محیطی لازم برای یادگیری عملی و تجربی است را آغاز کرد تا بتواند بسترسازی لازم را در جهت تشویق دانش آموزان به تحقیق و نوآوری فراهم کند.
وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه سیار میتواند به شکل قابل توجهی به بهبود یادگیری و تجربه علمی دانشآموزان کمک کند و دسترسی به تجهیزات و منابع علمی و فراهم کردن امکانات آزمایشگاهی در آزمایشگاه سیار به دانشآموزان در مناطق دورافتاده یا کمبرخوردار این امکان را میدهد تا با حضور در آزمایشگاه بتوانند به صورت عملی با مواد و تجهیزات علمی کار و تجربیات واقعی را کسب کنند.
نرماشیری ادامه داد: همچنین این فرصت را برای آنان فراهم میسازد تا یادگیری از طریق عملی را بیاموزند و مفاهیم علمی را از طریق انجام آزمایشها و مشاهده عینی نتایج به صورت عملی یاد بگیرند.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای عملی و تجربی میتوانند به ایجاد انگیزه و علاقه بیشتر در دانشآموزان نسبت به علوم و تعالی مهارتهای علمی و تحقیقاتی کمک کنند، بیان کرد: از جمله نتایج مفید حضور دانشآموزان در آزمایشگاه و انجام فعالیتهای آزمایشگاهی و تجزیه و تحلیل نتایج، توسعه تفکر انتقادی و تقویت قدرت حل مساله در دانشآموزان است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان استفاده از آزمایشگاه سیار این دانشگاه آزاد را فرصتی برای دسترسی به آموزش برابر و برقراری عدالت آموزشی برشمرد و گفت: استفاده از آزمایشگاه سیار باعث میشود تا دانشآموزان در مناطق کمتر توسعه یافته یا دور از مرکز به آموزشهای علمی با کیفیت دسترسی پیدا کنند و این امر به کاهش فاصلههای آموزشی کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0