آمادهباش ۶۱ اکیپ دامپزشکی سیستان و بلوچستان برای نظارت بر عرضه فرآوردههای خام دامی در نوروز و ماه رمضان
دکتر غلامرضا سرگزی در گفتگو با خبرنگار سکایی نیوز با اشاره به آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی گفت: این طرح از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ با هدف تأمین فرآوردههای سالم و حلال و ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی اجرا میشود.
وی افزود: در طول اجرای این طرح، ۶۱ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۱۰۴ بازرس بهداشتی و ۲۵ ناظر شرعی به صورت دو شیفت صبح و عصر، وظیفه نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز عرضه، رستورانها و… را بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان تأکید کرد: این طرح با همکاری دستگاههایی نظیر تعزیرات حکومتی، وزارت بهداشت، دادستانی و نیروی انتظامی اجرا خواهد شد. به شهروندان توصیه میشود فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و از خرید محصولات فاقد بستهبندی یا برچسب دامپزشکی خودداری کنند.
دکتر سرگزی با اشاره به اهمیت رعایت دستورالعملهای بهداشتی تصریح کرد: اصناف و مراکز عرضه مواد خام دامی باید از دپوی لاشه دام و مرغ تازه سرد پرهیز کنند. نظارت مستمر بر تولید، حملونقل و عرضه فرآوردهها بهمنظور حفظ سلامت مصرفکنندگان و مسافران نوروزی ادامه خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین بازرس در این طرح خود مردم هستند. شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند موضوع را به ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند یا با شماره ۱۵۱۲ سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی تماس بگیرند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0