شبکههای آبرسانی دومک و چاهزرد نیازمند اصلاح
علیرضا قاسمی در آیین افتتاح طرحهای آبرسانی ۳۳۴ روستای شهرستان زاهدان با اشاره به جذب اعتبارات ملی برای استان گفت: سال گذشته، بیشترین حجم اعتبارات ملی در سطح کشور اعم از تنش آبی و اعتبارات در اختیار وزارت نیرو و شرکت مهندسی برای سیستان و بلوچستان اخذ شد.
وی افزود: در نتیجه تلاشهای مستمر، اعتبارات از ۴۸۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ به ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسید، که نشاندهنده رشد اعتباری بیش از ۱۴ برابری است. با این حال، با توجه به نیازهای استان، این ارقام همچنان کافی نیست و پاسخگوی عقبماندگیهای موجود نیست.
وی در ادامه ضمن تشریح وضعیت شبکههای آبرسانی روستاهای تحت پوشش دومک و چاهزرد، خواستار تخصیص اعتبار ویژه برای اصلاح و بازسازی این شبکهها شد و گفت: قدمت لولهگذاری در این روستاها به دهه ۸۰ بازمیگردد و دیگر پاسخگوی نیاز جمعیت فعلی نیست، همچنین روستای کاشمک نیز فاقد آب بوده و نیازمند توجه ویژه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، مشارکت خیرین را یکی از عوامل مهم در بهبود وضعیت آبرسانی دانست و اظهار داشت: با فعالسازی بخش خیرین، در چند سال اخیر مشکل آب بیش از ۲۴۰ روستا با مشارکت این عزیزان برطرف شده است. با توجه به راهاندازی مجمع خیرین این آمادگی وجود دارد تا اقدامات بیشتری با مشارکت خیرین در دستور کار قرار دهیم.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال جاری از آبرسانی به ۱۲۰ روستا خبر داد و افزود: حدود ۸۰ روستای فاقد دهیاری نیز از خدمات بهرهمند شدند و با رفع تنش آبی در ۳۲۰ روستا، مجموعاً برای ۷۰ هزار نفر آبرسانی و رفع تنش انجام شده است.
قاسمی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۳ درصد جمعیت روستایی سیستان و بلوچستان تحت پوشش خدمات قرار دارند و میتوانیم افتخار کنیم که این اقدامات در بدترین شرایط اقلیمی و صعبالعبور بودن راهها اجرا شده است.
وی افزود: با تلاشهای انجام شده امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم شاخص بهرهمندی از آب در استان را به بالای ۹۳ درصد برسانیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با ابراز خرسندی از خدمترسانی به مردم، بیان کرد: خوشحالیم که این شغل را داریم و سقایی افتخار ماست. خدمت به مردم عبادت بزرگی است که در توشه آخرت لحاظ خواهد شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0