ظرفیتهای بکر سیستان و بلوچستان عامل تولید اشتغال، توسعه و ثروت است
به گزارش پایگاه خبری سکایی نیوز– محمد کرمی در نشست با پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما بیان کرد: ملت بزرگ ما و رزمندگان اسلام با توکل به خداوند و با نگاه توحیدی توانستند در دوران دفاع مقدس به موفقیت برسند و در شرایط کنونی اگر همان ارادههای قوی و باورهای دینی باشد، به آسانی مشکلات مردم و جامعه حل خواهد شد.
وی افزود: سیستان و بلوچستان با دارا بودن یکهزار و ۶۳۰ کیلومتر مرز آبی و زمینی، همجواری با کشور افغانستان و پاکستان و برقراری ارتباط با کشورهای دنیا از طریق مرز آبی زمینه بسیار خوبی برای توسعه تجارت و افزایش صادرات و واردات دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۷۰ درصد استان اهلسنت و ۳۰ درصد اهلتشیع هستند، ادامه داد: این مردم سالهای متمادی در کنار هم زندگی مسالمتآمیزی دارند.
وی تصریح کرد: اراده الهی وقتی بر امری تعلق گیرد، هیچکس یارای مقابله با آن را نخواهد داشت؛ این انقلاب اسلامی اراده الهی است چرا که شاهدیم تمام مکر و حیله دشمنان این نظام الهی به خودشان بازگشته است.
کرمی با بیان اینکه امروز در جنگ شناختی قرار داریم و دشمن نیز با وجود ظرفیتهای فراوان سعی در ناامید کردن مردم دارد بر حفظ هوشیاری و بصیرت تاکید و اظهار کرد: در جنگ شناختی ابزار دشمن، رسانه و فضای مجازی است که برای هدایت اذهان بکار گرفته میشود که البته معتقدیم ذهن انسانهای با بصیرت به سادگی تحتتأثیر قرار نمیگیرد.
وی ادامه داد: مزیتهای معدنی سیستان و بلوچستان از جمله معادن غنی مس، طلا، منیزیم، منیزیت و تیتانیوم فرصتهای بینظیری برای سرمایهگذاری در استان هستند که در این زمینه ساخت هشت کارخانه در نقاط مختلف استان در دستورکار قرار دارد و با بهرهبرداری از ظرفیتهای معادن بهزودی شاهد راهاندازی آنها خواهیم بود.
استاندار سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا، ظرفیت سواحل، باغات میوههای گرمسیری، حوزه کشاورزی و دامپروری را از دیگر ظرفیتهای بکر استان نام برد که سرمایهگذاری و استفاده از این فرصتها میتواند گام مهمی در توسعه استان باشد.
وی با تاکید بر اهمیت حوزه تجارت افزود: دسترسی به بازارهای بزرگ دنیا از طریق مرزهای استان از جمله بازار آسیای میانه، آفریقا، هند و چین میتواند سبب رونق تجارت و تبدیلشدن منطقه به یک بازار بزرگ شود.
کرمی با بیان اینکه شرایط مطلوبی برای واردات دام از مرزهای سیستان و بلوچستان مهیاست، تاکید کرد: از ابتدای سال تاکنون ۵۲ هزار دام سنگین از این استان وارد کشور شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه باید از توان فکری همه افراد در جامعه استفاده کنیم؛ چراکه جوانان و نوجوانان دارای فکر، خلاقیت و نوآوری هستند و این امر برای ما اهمیت فراوانی دارد، گفت: دانشآموزان ما باید به این یقین برسند که میتوانند روی پای خودشان بایستند؛ بنابراین باید به آنها فرصت بدهیم.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان به موضوع شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و ادامه داد: تعاونیهای دانشبنیان و بحث توجه ویژه به آموزشوپرورش و دانشگاهها حایز اهمیت است.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این خطه جوانترین استان و دارای نیروی انسانی جوان است بر این اساس هر جایی بخواهد توسعه پیدا کند اولین مولفه آن نیروی انسانی توانمند و خلاق و متفکر است از این حیث باید جوانان و نوجوانان ما توانمند و مهارتمحور شوند.
سیستان و بلوچستان سرشار از ظرفیت است
رئیس سازمان صداوسیما بیان کرد: سیستان و بلوچستان برخوردار از ظرفیتهای بیشمار و مردم خوبی است و ما در رسانه ملی تمام تلاش خود را بکار میگیریم تا نقش مؤثرتری متناسب با اهداف نظام در استان ایفا کنیم.
پیمان جبلی با اشاره به فرامین گوهربار مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه سیستان و بلوچستان مظهر الگو، مصداق واقعی وحدت شیعه و سنی و قابل ارائه برای کل جهان اسلام است، افزود: به صورت ویژه امکانات و تجهیزات را به صداوسیمای این استان در راستای بیان و تبیین دستاوردهای نظام و تقویت وحدت و انسجام ملی اختصاص خواهیم داد.
وی ادامه داد: در سازمان صداوسیما با رویکرد جدید «هویت محوری و عدالتگستری» رسیدگی، توجه و برجستهسازی هویت ایرانی در لایههای اقوام، مناطق و گویشهای مختلف در دستور کار قرار دارد.
این مسوول تاکید کرد: در این زمینه توجه خاصی به مناطقی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان که دشمن سعی دارد آنها را تهدید نشان دهد، داریم تا واقعیتها را بازگو و بگوییم این مناطق فرصت و ظرفیت است.
وی گفت: صداوسیما با کمبود نیروی انسانی، کمبود منابع و عدم تخصیص کامل بودجه توسط دولت مواجه است و باید بخشی از درآمدها را از طریق تبلیغات بازرگانی تأمین کند، در تلاش برای تجهیز منابع هستیم چرا که سرمایهگذاری بر روی صداوسیما اهمیت دارد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0