تولید سالانه ۲۹۰ میلیون قوطی کنسروی در دشتیاری/ اشتغال ۳۰۰ نفر در کارخانههای تُن ماهی
به گزارش پایگاه خبری سکایی نیوز – محمدعلی رأفت در گفت و گو با خبرنگارما گفت : کارخانههای تن ماهی شهر نگور، بریس و پسابندر از ظرفیت مهم تولید کنسرو تن ماهی هستند و محصولات تولیدی را به سراسر نقاط کشور توزیع میکنند.
وی افزود: همچنین محصول این کارخانه به کشورهای همسایه از جمله عراق، سوریه، عمان، قطر، امارات و روسیه نیز صادر می شود.
سرپرست فرمانداری دشتیاری بیان کرد: کنسروسازی در حالی یک صنعت استراتژیک در کشور به شمار میرود که باعث جلوگیری از ضایع شدن محصولات کشاورزی میشود.
وی با اشاره به اینکه توجه به تنوع محصولات کشاورزی، دامپروری و شیلات یکی از مهمترین بخشهای جذاب برای صاحبان سرمایه میتواند حضور در صنایع تبدیلی مربوط به این تولیدات به ویژه در صنعت کنسروسازی باشد، خاطرنشان کرد: اما مهمترین نکته در این سرمایهگذاری چرخه تامین مواد اولیه و دستیابی به بازارهای هدف قابل اعتماد و تضمین فروش محصولات تولیدی است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از ۳۲۰ کیلومتر مرز آبی همواره به عنوان قطب اصلی فعالیتهای آبزی پروری و صیادی شناخته می شود و سواحل مَکُران از گواتر تا کنارک و زرآباد دارای مرز آبی اقیانوسی هست که این خصوصیات و ویژگیهای کم نظیر به ویژه به لحاظ شرایط اقلیمی، وجود دریای عمان، نوار ساحلی و همچنین گونههای آبزی با ارزش تجاری بالا در آبهای منطقه است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0