احیای بیمارستانهای تعطیلشده در سیستان؛ گامهای علوم پزشکی زابل برای توسعه خدمات درمانی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز از زابل – دکتر مسعود صالحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل در نشست خبری با اصحاب رسانه،به تشریح اقدامات و برنامههای این دانشگاه برای ارتقای زیرساختهای درمانی و امدادی در منطقه سیستان پرداخت.
صالحی با ابراز تأسف از حادثه رانندگی منجر به فوت ۹ نفر و مصدومیت ۱۳ تن دیگر، گفت: اولین آمبولانس از پایگاههای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل در کمتر از هشت دقیقه به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: ۶ آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس از زابل، دو آمبولانس و یک بالگرد از زاهدان، و یک آمبولانس از نهبندان در عملیات انتقال مصدومان به مراکز درمانی شرکت داشتند.
دکتر صالحی با اشاره به اهمیت توسعه ناوگان امدادی اعلام کرد: از ماهها قبل تعداد آمبولانسهای تحت پوشش دانشگاه افزایش یافته و تاکنون ۸ دستگاه آمبولانس و ۲ موتور آمبولانس به این ناوگان افزوده شده است.
وی تأکید کرد : موتورهای آمبولانس برای مواقع ترافیک یا شرایط اضطراری، سرعت بالاتری در خدماترسانی دارند.
دکتر صالحی از راهاندازی مجدد کلینیک دندانپزشکی خیابان شهید باقری خبر داد و افزود: از فردا خدمات رادیولوژی دندان با تعرفه دولتی در این کلینیک ارائه خواهد شد و برنامهریزیها برای جذب نیروهای متخصص دندانپزشکی در حال انجام است.
صالحی همچنین نوید داد : بیمارستان امام خمینی(ره) زابل، که ۱۶ سال تعطیل بوده، مجدداً احیا خواهد شد و بهزودی پذیرش بیمار در این بیمارستان آغاز میشود.
وی همچنین گفت: برای بیماران سرطانی تا پایان سال مرکز آنکولوژی و متخصص این حوزه در منطقه مستقر خواهد شد که این اقدام یکی از گامهای کلیدی برای بهبود خدمات درمانی در منطقهای است که با مشکلات جغرافیایی و اقلیمی خاصی روبروست.
دکتر صالحی با اشاره به تأثیر طوفانهای مکرر در سیستان، این پدیده را “عاملی غیرطبیعی” توصیف کرد و افزود: طوفانهای منطقه به دلیل تأثیراتشان بر دستگاههای آزمایشگاهی و خدماترسانی، چالشهای زیادی برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد کردهاند.
وی تأکید کرد : اگرچه منطقه سیستان هنوز به استانداردهای ایدهآل خدمات درمانی نرسیده است، اما تمام تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل بر این است که بهترین خدمات ممکن به مردم ارائه شود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0