طرحهای آبرسانی به ۸۴ روستای سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
علیرضا قاسمی در گفت وگو با خبرنگار سکایی نیوز ،در این باره بیان کرد: طی نشست مردمی با حضور نماینده مردم شریف حوزه خاش، میرجاوه، تفتان، نصرتآباد، کورین و جمعی از اهالی و ریشسفیدان دهستان چاه احمد شهرستان تفتان، وضعیت آب شهر و روستاهای این مناطق بررسی و اجرای برخی از پروژهها برای مردم در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد تکمیل طرح آبرسانی به ۴ روستای مجموعه اسکلآباد و دهپابید در شهرستان خاش با اتصال مخازن و راهاندازی ایستگاه پمپاژ تا بهمن ماه انجام شود.
وی تأکید کرد: همزمان با این اقدام لازم است حفر دو حلقه چاه در منطقه کچ گوهرکوه برای افزایش ظرفیت تأمین آب شهر نوکآباد و روستاهای اشاره شده صورت گیرد.
قاسمی با اشاره به روستاهای شهرستان تفتان گفت: عملیات نقشهبرداری و حفر چاه برای مجتمع ۷ روستایی کله شهتوت، تجهیز چاه و اجرای ۳ کیلومتر خط انتقال برای بحرآباد نازیل نیز در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به مجتمع روستایی چاه احمد در این شهرستان نیز بیان کرد: فاز یک و دو این مجتمع مشتمل بر ۷۲ روستاست که در این طرح تاکنون اجرای ۱۸۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و ساخت ۱۰۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب انجام شده است.
قاسمی افزود: به منظور تکمیل این طرح و بهرهمندی اهالی از آب شرب پایدار، اتصال خطوط انتقال به شبکه، ساخت حوضچهها و حفر چاه جدید و کفشکنی باید انجام شود.
وی یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب برای تک تک شهرستانها برنامه دارد که در صورت تزریق اعتبار مناسب ضمن سرعت گرفتن پروژهها مردم نیز از ثمرات آن بهرهمند میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با برنامه مدون چهارساله می توان شاخص بهره مندی روستاهای استان از آب پایدار را به بالای ۹۶ درصد رساند.
علیرضا قاسمی افزود: برای تحقق این مهم به حدود ۲۷ همت اعتبار نیاز است، اجرایی شدن برنامه های بخش فاضلاب نیز به حدود ۹ همت اعتبار نیاز دارد.
وی بیان کرد: در بخش روستایی به استناد بند ج تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ آبرسانی به تعداد ۱۶۰۰ روستای فاقد یا دچار تنش آبی برای الحاق به طرح ملی روستایی برآورد و پیگیر تصویب آن در مراجع ذیصلاح هستیم.
وی گفت: از ۵ هزار و ۵۹۴ آبادی این استان ۳۲۴۴ روستا دارای تأسیسات آبرسانی هستند و حدود ۹۰۰ روستای فاقد یا دچار تنش آبی نیز به صورت سیار و با تانکر آبرسانی انجام میشوند که سهمیه هر نفر در روز ۱۵ لیتر است.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0