بیش از ۶۲ هزار دانشآموز به بدنه آموزشوپرورش سیستان و بلوچستان اضافه شدهاند
داوود گلی در گفتگو با خبرنگار سکایی نیوز بیان کرد: پیشبینی میشود در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ بیش از ۹۰۸ هزار دانشآموز سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.
وی افزود: این تعداد دانشآموز در ۸ هزار مدرسه فعالیت آموزشی خود را آغاز خواهند کرد.
سخنگوی آموزشوپرورش استان تصریح کرد: همچنین ۶۲ هزار فرهنگی کار تعلیموتربیت این تعداد دانشآموزان را در سطح استان بر عهده دارند.
گلی در خصوص معلمان بازنشسته امسال افزود: همانطور که دستورالعمل وزارتی برای معلمان بازنشسته امسال برای اداره آموزشوپرورش اعمال شد اولویت با ماندگاری همکاران بازنشسته است، درصورتیکه به طور طبیعی نیروی آموزشی بخواهد بازنشسته شود و تمایل به ادامه همکاری داشته باشد باید تقاضای خود را به منطقه خدمت به کار خود ارائه و بهکارگیری خواهند شد.
وی اذعان کرد: اگر نیروی آموزشی دیگر توان و شرایط استمرار خدمت نداشته باشد قاعدتاً مراحل بازنشستگی خود را انجام داده و بازنشسته خواهد شد. همچنین با مجوز وزارتخانه نیروهای آموزشی که سالهای گذشته بازنشسته میشوند بهصورت حق التدریس میتوانند دوباره مشغول به کار شوند و حقالزحمه خود را بهموقع دریافت نمایند.
سخنگوی آموزشوپرورش استان تصریح کرد: هنوز آمار دقیقی و قطعی از دانشآموزان کلاساولی نداریم به دلیل اینکه هنوز در حال ثبتنام هستند و طبق آمار امسال از سال گذشته بیش از ۶۲ هزار دانشآموز به بدنه آموزشوپرورش اضافه شدهاند و در چرخه تعلیموتربیت قرار گرفتهاند.
وی برای تعداد ثبتنام اتباع گفت: سامانه ثبتنام اتباع فعال شده است و هنوز آمار دقیقی از دانشآموزان اتباع نیست بعد از اتمام ثبتنام این دانشآموزان در سامانه، تعداد آنها مشخص میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز گفت: برآورد ما این است که برای اول مهر هیچ کلاس بدون معلم نخواهیم داشت.
حسن بروشکی گفت: خوشبختانه در بحث ساماندهی نیروی انسانی امسال با کمترین چالش روبرو هستیم.
وی گفت: در حال حاضر در مجموعه آموزش و پرورش استان در بحث وضعیت نیروی انسانی با خروجی های دانشگاه فرهنگیان و همچنین جذب ۴ برابری نسبت به گذشته در بحث ماده ۲۸ و خرید خدمات آموزشی نیاز استان تا ۸۰ درصد برطرف شده که امسال را سال مطلوب وضعیت نیروی انسانی میدانیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان، با توجه به رشد جمعیت استان خواستار ایجاد و تاسیس آموزش و پرورش ناحیه ۳ در شهرستان زاهدان، استقلال آموزش و پرورش کورین و جلگه چاه هاشم شد.
بروشکی همچنین ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و تلاشهای صورت گرفته در راستای آغاز سال تحصیلی با بیان اینکه موفقیت پروژه مهر در استان نیازمند ساماندهی به موقع امور آموزشی و اداری است، افزود: با اجرای پروژه مهر به دنبال خلق مدرسهای شاداب و پر نشاط برای دانش آموزان هستیم.
وی پروژه مهر را نماد فعالیتهای اثربخش آموزش و پرورش عنوان و بیان کرد: تمهیدات لازم برای ثبتنام، هدایت تحصیلی، ثبت سفارش کتب درسی دانشآموزان و توزیع مناسب بین آنان، سازماندهی و ساماندهی نیروی انسانی و سنجش جهت بازگشایی مطلوب مدارس در آغاز سال تحصیلی آینده انجام یا در حال انجام است تا پروژه مهری هرچه باشکوهتر را شاهد باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: کارگروههای مختلف میبایست با ایجاد سازوکارهای نظارتی، بر اجرای بهینه فعالیتها در مدارس نظارت داشته و با بهرهگیری از توان و تخصص تمامی همکاران زمینه ارتقای کیفیت آموزشی، تربیتی و تجهیز مدارس به ویژه مدارس دولتی و بازگشایی هرچه بهتر مدارس را فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت تلاش می کند با بکارگیری همه ظرفیتها اعم از درون و برون سازمانی سال تحصیلی جدید و آغاز فعالیت مدارس، با فضایی دلنشین و شاداب برای دانش آموزان، همکاران فرهنگی، خانواده ها و اولیا همراه باشد.
بروشکی گفت: لازم است در شهرستان ها و مناطق، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و بخش مردمی پای کار آموزش و پرورش و بویژه مدارس بوده تا با کمترین دغدغه و نگرانی سال تحصیلی آینده آغاز شود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0