ایمنی، سلامت و امنیت خط قرمز در تولید محصولات غذایی
به گزارش خبرنگار سکایی نیوز، داود شهرکی در نشست شورای استاندارد استان و کمسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد که در زاهدان برگزار شد، بیان کرد: سلامت محصولات غذایی مولفهای مهم در سلامت مصرف کننده است.
وی بیان کرد: در تولید محصولات غذایی به ایمنی، سلامت وامنیت محصولات غذایی اهمیت داده میشود و از این سه مورد خط قرمز ماست که از آن عبور نخواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی استان با تولید انواع محصولات زراعی و باغی، دامی و شیلاتی برای ارتقای امنیت غذایی یک ظرفیت استثنایی محسوب میشود.
معاون استاندار گفت: به کارگیری فناوری شرکت های دانش بنیان در امر تولید، بهره گیری از طرح های نوآورانه و دانش محور، تولید با کیفیت محصولات غذایی را بسیار کارساز می کند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0