سرمایه گذاری برای پرورش ماهی در سیستان و بلوچستان
بتول دانش شهرکی در گفت و گو با خبرنگار سکایی نیوز بیان کرد: این طرح های با تولید ۲۵ هزار تن در سال در مناطق بریس، رمین، بیردف و پزم چابهار در حال انجام است.
وی استفاده از ظرفیت آب دریا، استفاده نکردن از آب شیرین در این طرح با توجه به محدودیتهای آب شیرین، نداشتن نیاز به سرمایه گذاری سنگین و ثابت، رشد مناسب ماهیها در دوره هشت تا ۱۰ ماهه، طعم خوب ماهی و بازارپسندی را از مهمترین مزایای پرورش ماهی در قفس عنوان کرد و گفت: تولید بالا نسبت به سایر روش های پرورشی، پایین بودن هزینههای ثابت نسبت به سایر روشهای متداول و تنوع گونهای و همچنین امکان استفاده از گونههای مختلف پرورشی در قفس از دیگر مزایای پرورش ماهی در قفس است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت های خوب و مستعد پرورش ماهی در قفس بیان کرد: بدون شک سواحل این استان با بهره گیری از شعار سال می تواند در بازه زمانی چند ساله پیش رو جهش تولید خوبی در زمینه پرورش ماهی در قفس ایجاد کند.
وی گفت: همچنین طرح تولید فرآورده های حاصل از پرورش جلبک دریایی با سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال در ۸۷ هکتار از اراضی دشت رودیک شهرستان دشتیاری در حال انجام است.
شهرکی ادامه داد: این طرح با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال تکمیل مراحل نهایی خود است.
وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که اقتصاد و معیشت مردم ساحل نشین به دریا وابسته است، با سرمایه گذاری در حوزه های شیلاتی بویژه آبزی پروری میتوان به ارزآوری، ایجاد معیشت و اشتغال پایدار مردم منطقه کمک کرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0