بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن انبه در سیستان و بلوچستان برداشت شد

زاهدان _ سکایی نیوز _ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی در گفت و گو با خبرنگار سکایی نیوز با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان مرداد ادامه دارد بیان کرد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۷ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌ از ۶۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند.

از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه های گرمسیری بحساب می آید به طوریکه شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه‌هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام های دیگر از جمله میوه های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی‌نظیر است.

 

انتهای خبر/