۳۰۸ هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار گرفتند
علیرضا قاسمی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار سکایی نیوز از طرح جهاد آبرسانی به روستاها به عنوان یکی از طرحهای بزرگ دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: حدود سه هزار کیلومتر لولهگذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع آب در سطح استان اجرا شده که بخش اعظم آن مربوط به این طرح است، معادل روزی سه کیلومتر لولهگذاری در استانی پهناور که کار بزرگی است.
وی بیان کرد: با مجموع روستاهایی که به تازگی به شبکه آب متصل شدند، ۴۳۰ روستا زیر پوشش خدمات آبرسانی قرار گرفتند، علاوه بر این تنش آبی ۵۳۶ روستا و ۶ شهر استان نیز برطرف شد و با احداث ۲ واحد تصفیهخانه در مجتمعهای روستایی جنوب استان بیش از ۴۵۰ روستای شهرستانهای دشتیاری، چابهار و قصرقند از آب باکیفیت بهرهمند شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۱۸۰ هزار نفر از جمعیت روستایی و ۲۸ هزار نفر از جمعیت شهری استان از خدمات آبرسانی و ۱۰۰ هزار نفر در شهرهای جنوبی و شمالی استان از خدمات فاضلاب بهرهمند شدند.
وی نگاه دولت به رفع مشکلات زیرساختی سیستان و بلوچستان را ویژه دانست و از رشد ۱۲ برابری اعتبارات خبر داد و افزود: در پی حمایتهای صورت گرفته طرح بزرگ تأمین آب اضطراری سیستان و زاهدان با سرمایهگذاری بیش از۴۰هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و آبشیرینکن این طرح ماندگار به نام شهدای خدمت نامگذاری شد.
قاسمی ادامه داد: این طرح با فرض حذف منابع آبی چاهنیمه و در پی بدعهدی کشور افغانستان در تامین حقابه ایران از هیرمند به اجرا درآمد.
وی از انعقاد قرارداد واگذاری پساب تصفیهخانه فاضلاب زابل به عنوان دیگر اقدام مهم نام برد و بیان کرد: مبادله قرارداد واگذاری پساب زابل به شرکت توسعه صنایع و معادن مس جانجا با ارزش سرمایهگذاری ۱۷ هزار میلیارد ریالی برای مدت ۱۵ سال منعقد شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان رشد شاخص بهرهمندی از خدمات فاضلاب در این مدت را ۲ درصد اعلام و افزود: سه ایستگاه پمپاژ فاضلاب در شهرهای کنارک، چابهار و زابل نیز احداث شده و پیشبینی میشود با نصب انشعابات جدید جمعیت شهری بهرهمند از خدمات فاضلاب به طور چشمگیری افزایش یابد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0