مراقبت از مادران قبل، حین و پس از بارداری به منزله حفظ سلامت خانواده

سراوان - مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان در خطبه های پیش از نماز جمعه مسجد جامع نور سراوان گفت: یکی از موضوعات محوری هفته سلامت، حفظ و مراقبت از سلامت مادران قبل، حین و پس از بارداریست چرا که حفظ سلامت مادر به معنای حفظ سلامت خانواده است.

دکتر سعید مساعد مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان که به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت در نماز جمعه مسجد نور این شهرستان حضور یافته بود به تشریح دستاوردها و برنامه‌های حوزه سلامت شهرستان پرداخت.
وی با بیان اینکه شعار محوری هفته سلامت، “سرآغازی سلامت، آینده ای سرآمد” نامگذاری شده است گفت: این شعار به معنای ضرورت حفظ سلامت آحاد جامعه علی الخصوص مادران و نوزادان و در نتیجه ارتقاء سطح سلامت جامعه است.
وی ادامه داد: برای حفظ سلامت افراد، خود مراقبتی، توجه به مسائل و آموزه های بهداشتی که توسط بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان بهداشت بیان می شود و همچنین انجام مراقبت های بهداشتی در خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت در زمان مشخص شده بسیار مهم است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تمامی رشته های تخصصی پزشکی در دو بیمارستان رازی و ایرانمهر شهرستان سراوان فعال هستند، اظهار داشت: پزشکان متخصص در حال حاضر به‌صورت منظم و متعهدانه در خدمت مردم شریف شهرستان سراوان بوده و ارائه خدمات درمانی بدون وقفه در حال انجام است.

وی با تأکید بر اهمیت سلامت مادر و نوزاد، از حضور ۸ متخصص زنان و زایمان در سطح شهرستان و فعالیت مستمر کارشناسان مامایی در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد و گفت: خانواده‌ها با مراجعه به‌موقع به مراکز بهداشتی، می‌توانند از سلامت جنین خود اطمینان حاصل کنند. این موضوع نقش مهمی در کاهش مخاطرات بارداری و زایمان ایمن دارد.

دکتر مساعد همچنین با اشاره به راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی در شهرستان سراوان، از برنامه‌ریزی برای جذب دانشجویان بومی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: «با حمایت کامل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گام مهمی در مسیر تربیت و توانمندسازی نیروهای بومی برداشته خواهد شد که این موضوع نقش مؤثری در تقویت زیرساخت‌های سلامت منطقه دارد.

وی در پایان، از امام جمعه اهل سنت سراوان، مولوی عبدالصمد ساداتی به‌عنوان حامی همیشگی حوزه سلامت در شهرستان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای خبر/