جمعآوری بیش از ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در خاش
دکتر رضا بهرنگی، رئیس مرکز بهداشت خاش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سکایی نیوز با تأکید بر اهمیت این نظارتها گفت: حفظ سلامت عمومی و اطمینان از عرضه مواد غذایی سالم از اولویتهای ما در ایام نوروز و ماه رمضان است و در این مدت، ۸۹۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازرسی شده و با متخلفان برخورد جدی شده است.
وی افزود: تاکنون ۴۸ مورد اخطاریه کتبی به واحدهای متخلف صادر شده و ۴۷۰ مورد سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل انجام گرفته است.
به گفته دکتر بهرنگی، این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد و تیمهای بهداشت محیط و حرفهای، روزانه در دو شیفت کاری بر مراکز عرضه مواد غذایی نظارت خواهند داشت.
وی از شهروندان خواست هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری، بستهبندی و مجوزهای بهداشتی توجه کنند.
وی با اشاره به نقش مهم اصناف در تأمین سلامت عمومی گفت: همکاری مسئولانه صاحبان مشاغل در رعایت استانداردهای بهداشتی، تضمینکننده سلامت شهروندان است. از تمامی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انتظار داریم ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.
دکتر بهرنگی در پایان اظهار داشت:ما از مشارکت شهروندان در نظارت بر بهداشت عمومی استقبال میکنیم، مردم میتوان
ند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ گزارش دهند. این گزارشها بهسرعت بررسی شده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0