توسعه و تعالی سواحل مَکُران در گرو بهرهگیری از ظرفیت پژوهشی و آموزشی
ابوالفضل توسلی در گفتگو با خبرنگار سکایی نیوز، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به سواحل مَکُران که از آن به عنوان گنج پنهان جنوب ایران یاد میشود، افزود: دانشگاه پیام نور چابهار به عنوان تنها دانشگاه جامع جنوب سیستان و بلوچستان با داشتن نزدیک به یکهزار و ۴۰۰ دانشجوی بومی در حال تربیت نیروی متخصص برای نیازهای صنایع، آموزش و پرورش و سایر دستگاههای اجرایی شهرستانهای این استان بویژه جنوب است.
وی با تاکید بر این مطلب که تمام تلاش دانشگاه پیام نور در راستای توسعه نیروی انسانی مورد نیاز است، بیان کرد: این دانشگاه با داشتن نزدیک به ۷۰ عضو هیات علمی و مدعو در بیشتر رشته های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، هنر و معماری دانشجو پذیرش می کند.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بین المللی کردن دانشگاه پیام نور چابهار و توسعه تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار گرفته، گفت: هم اکنون نیز مجوز راه اندازی پردیس فناورانه در دانشگاه پیام نور چابهار در مراحل نهایی خود قرار گرفته، همچنین پروژه ساخت مجموعه آموزشی، فناوری، تحقیقاتی و رفاهی این دانشگاه با بخش خصوصی در حال انعقاد قرارداد بوده و بزودی در دستور ساخت قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور چابهار یکی از دانشگاه های اثرگذار در زمینه های آموزشی، علمی، فرهنگی و اجتماعی به شمار رفته که از مهمترین اقدامات آن در سال گذشته حضور فعال در کمک رسانی به سیلزدگان، برپایی موکب در مرز ریمدان و حضور فناورانه در جشنواره بین المللی مونسون بوده است.
توسلی با بیان اینکه سال گذشته دانشجویان دانشگاه پیام نور چابهار در قالب انجمن های علمی و تشکلات فرهنگی این دانشگاه صاحب کسب رتبه های برتر کشوری شدند، افزود: این مجموعه در حمایت از کارآفرینی، مهارت افزایی و دانشجو محور بودن، پیشتاز است.
وی با بیان اینکه پیام نور دانشگاهی است که رتبه اول آموزش مبتنی بر الکترونیک را در سطح کشور دارا است، گفت: بهرهبرداری از ظرفیتهای سواحل مَکُران، به گونهای شایسته و بایسته، جز با استفاده از مسیر توسعه نیروهای انسانی خبره با بهرهمندی از آموزشهای دانشگاهی میسر نمیشود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0